Rob 6 jaar oud: “Papa & mama, later als ik groot ben word ik Fietsenmaker”.

Sinds mijn 11e ben ik al bezig met het ‘helpen’ in een
wielerzaak. Ik heb een opleiding gevolgd bij de Gazelle
rijwielopleiding.

Net drie dagen voor het eindexamen kreeg ik een ongeluk.
Na vier jaar revalideren en 100% te zijn afgekeurd, is mijn passie voor de wielersport niet veranderd, maar zelfs sterker geworden.

Thuis op een hometrainer en later op een tacx zoekend naar aanpassingen voor mijn fiets, zodat ik weer kon fietsen met de ‘normale’ mensen was het doel. Schakelen en  remmen aan één kant en met één been fietsen… waarom niet?

Bezeten ben ik van de producten en alles wat er te krijgen- en combineren is in het fietsen vak. Het maximale eruit halen en kijken waar we dan uitkomen.

Ondertussen heb ik alle kanten van het vak gezien en ben geen onbekende meer in de fietswereld. Deze kennis en ervaring wil ik nu doorgeven in onze nieuwe winkel, onze omdat je dit niet alleen kunt.

Samen met mijn vriendin, familie en vrienden komt deze droom nu uit. In mijn winkel ga ik voor een betrouwbaar en passend advies. Daarnaast streef ik voor een goede service naar de klant toe. Dit zijn de punten waarvoor ik sta. Maar ‘the fun’ van het fietsen is het aller belangrijkst.

Ieder op zijn eigen niveau het maximale uit het fietsen- en fun factor halen!

De openingstijden zeggen genoeg: alles met mate en alles in balans. Er is meer in het leven dan alleen maar werken. Pak de fiets maar wat vaker! Every Ride has a story…

Tot Gauw in onze winkel!

–  Rob & Suzanne –

Over mij
Over mij
Over mij
Over mij